Kirken / Slægten Knuth
I 1880 er der på nordsiden af kirken tilføjet et gravkapel for Knuthenborg, der i en periode fra 1565 er tilskødet Åarsmarke – det senere Knuthenborg.

I våbenhuset set man det første bevis på Knuth familiens store indflydelse i kirken.
Busten af Frederik Markus Knuth fra 1857.

De 4 våbenskjolde på stolegavlene – 2 fra 1555, der er kopier af nu forsvundne stolegavle tilhører rigskansler Axel Urne og hustru Anne Rosenspare.

De to fra 1888 tilhører Adam Wilhelm Knuth og fru Rosenørn Lehn.

Over den smukke smedejernsdør fra slutningen af 1600 tallet, der fører ind til kapellet hænger en mindetavle for Frederik Markus Knuth, og i kapellet er der et epitafium for Eggert Christopher Knuth d 1676 og fru Søster Lærke d 1723 og to buster af dem, derudover rummer kapellet 9 nyere sarkofager, og i kælderrummet under er der 13 kister. Grevskabet Knuthenborg har derudover en gravplads på kirkens sydside.